Chocoladeproeverij

Geniet van al het heerlijks terwijl je alles hoort over cacaobonen, cacaomassa en de bereidingswijze. Proef cacao roomijs, chocomelk en donkere chocolade... een zoet vuurwerk in je mond! Een echte must voor chocoladeliefhebbers.

Bean to bar

Sinds 2009 worden in deze populaire winkel grote hoeveelheden lekkernijen gemaakt, verkocht en geproefd. Het lekkerste en verse Italiaanse ijs, eigenzinnige bonbons, overheerlijke chocoladetaart en de beste chocolade die er te krijgen is. Wij kunnen garanderen dat je niet met lege handen naar buiten gaat, de verleiding is gewoon te groot! Bij de chocoladeproeverij krijg je uitleg over het ‘bean-to-bar’ chocoladeproces waarbij je van alles kunt proeven. Centraal staat het proeven, ontdekken en beleven van de chocolade, gemaakt van cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek. Je proeft niet alleen de lekkerste pure chocolade (70%), maar ook cacaobier, cacaothee en andere bijzondere huisgemaakte producten van cacao. En wie durft er nog een snuifje cacao te nemen?

Reacties op de chocoladeproeverij

"Wat ongelooflijk veel passie hebben de mensen voor hun product. De dame die ons hielp gaf enorm veel interessante info en daarnaast hebben we veel mogen proeven. Ik vind het een aanrader voor iedereen!"
"We waren met een groep dames en iedereen heeft genoten. De verwachting was dat we allerlei soorten chocolade zouden proeven, maar het was beter: door verschillende producten met cacao te leren kennen en ook een beetje van het productieproces. Een leuk uitje!"
"De chocolade was SUPER. Heel interessant en we hebben veel mogen proeven."

Details

  • Vanaf 4 personen

  • Met 3 of minder? Je betaalt alsnog voor 4 personen

  • Duur: 25 minuten

  • Prijs: € 9,95 per persoon

Reserveren of meer info?

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!